over mij

Het begon allemaal met een meisje van negen op Aruba in de jaren ’70 van de vorige eeuw die zo graag een kerstboom wilde. Dat ze hem zelf maar ging halen in de stad. Van haar eigen zuurverdiende centjes. En ze sleepte hem naar huis en tuigde hem op en legde er zakjes met Kerstsnoep die ze uitdeelde aan mensen die langs kwamen.

Tel daarbij op de muziek die mijn oma draaide en toen mijn moeder en nu ik. Vanaf eind september. De taarten die mijn moeder op bestelling maakte met mooie Kersttaferelen versierd. De mooi versierde huizen die we gingen bekijken over het hele eiland.

Ik kan in Kerstmis wonen. Ik tank graag bij in Winter Wonderland het hele jaar door. Daarom deze hideaway. Hier denk ik na; lees ik; mijmer ik; schrijf ik en laat ik ideeën ontstaan en zich ontwikkelen alleen en samen met anderen in allerlei vormen.

Liefs,

Suzy 

 

Suzy is in love with Christmas

Suzy  speelt graag samen met @marylovesacuterevolt.

@marylovesacuterevolt wil al jaren een cute revolt ontketenen. Bij zichzelf en van daaruit om haar heen. De wereld snakt er naar, heeft behoefte aan schattigheid, vriendelijkheid en zachtheid. Daarom slaan zij en Suzy  nu de handen in elkaar om deze klus te klaren. Vanaf vandaag mag iedereen het weten. Dat dit is wat ze doen, willen en ademen. Waar ze mee naar bed gaan en voor op staan.